Om du använder Fortnox kan Billecta förenkla din faktureringsprocess på två sätt:

• Fakturera såsom tidigare i Fortnox: Billecta stämmer automatiskt av inbetalningar som inkommer till ditt bankgiro - och du kan även välja att distribuera dina fakturor genom Billecta.

• Fakturera i Billectas användarvänliga gränssnitt: Kunder och produkter synkas automatiskt över till Billecta och vi sköter distribution av dina fakturor samt avstämning av inbetalningar som inkommer till ditt bankgiro. Naturligtvis uppdaterar vi din bokföring i Fortnox automatiskt.

Synkroniseringen mellan Billecta och Fortnox sker med 15 minuters intervall.

Ovasett hur du vill göra så är det alltid du som är betalningsmottagare på dina fakturor (dvs dina kunder betalar ej in på ett klientmedelskonto såsom med exempelvis Nox Finans).