Du hittar din API-nyckel/SecureToken under inställningar, användare. Till höger om användaren finns det i vissa fall en nyckel ""fa fa-key"" som du kan klicka på. Hittar du inte symbolen ""fa fa-key"" på den användaren du vill ta fram API-nyckel/SecureToken betyder det användaren inte är markerad som API-användare. Ta fram användarens uppgifter och klicka i kryssrutan ""API-användare"" och spara. Nyckelsymbolen ska nu synas och du kan ta fram och generera ny API-nyckel/SecureToken.

Notera att när man markerar en användare som API-användare så utgår aldrig lösenordet och vissa andra säkerhetsinställningar aktiveras som bl.a. säkerställer att man inte av misstag kan generera en ny nyckel utan att informeras via e-post.