Antalet system vi har integrationer med växer hela tiden. Ända sen Billecta började programmera systemet har målsättningen varit att det skall vara enkelt och effektivt att integrera mot. Flera av våra kunder har valt Billecta tack vare vårt kraftfulla REST API och att det just varit enkelt att integrera mot. Detta är såklart något vi är väldigt stolta över.

I takt med att vi får förfrågningar från kunder ökar antalet integrationer mellan Billecta och andra affärsystem. Vi sätter inte upp integrationer till alla ledande affärsystsem bara för att de är just ledande, vi sätter upp en integration när du som kund efterfrågar den. På så vis skapar vi integrationer till våra kunder som verkligen gör nytta.

Självklart kan Billecta även erbjuda en integrerad lösning till dig som tillhör den växande skaran av företag som har utvecklat ett eget affärssystem. Flera av våra integrationskunder har utvecklat sina affärssystem själva och hur nu, tack vare integrationen till Billecta, automatiserat sin fakturering. Du väljer själv hur djupgående du vill att din integration skall vara; från att endast fakturainformation skickas till Billecta varvid du hanterar dina skickade fakturor i Billectas webbgränssnitt, till att all funktionalitet som finns i vårt gränssnitt finns tillgängligt i ert egenutvecklade affärssystem. Flexibelt och efter dina behov helt enkelt.

Du kan läsa mer om våra integrationsmöjligheter och vårt REST API under hjälpavsnittet för utvecklare. Länk?