Fakturor som levererats med e-post/SMS kommer mottagaren kunna betala direkt med Swish. Avstämning av inbetalningen sker automatiskt. För att aktivera tjänsten måste ni ha ett swish certifikat från er bank som ni laddar upp under inställningar/tillägg. Kontakta oss på kundtjänst så berättar vi mer hur ni kommer igång med tjänsten.

Läs mer om swish i vår <a href=https://docs.billecta.com/start#settings>dokumentation</a> samt hur du skapar ditt Swish-certifikat - <a href=https://docs.billecta.com/api#swishcertificates>här</a>.